Aranysas (2001 - 2007) és Regiment 2005-2007 (Arcanum DVD)

Gyártó: Arcanum
Kiszerelés: doboz
Várható szállítási határidõ: Egy-három munkanap
Jutalompontok: 50
Bruttó ár: 15,875 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
Aranysas 2001. november—2004. október
Még csak 101 éve kaphatják fel a fejüket szerte a világon az emberek ha motorzúgást, vagy az utolsó öt évtizedben hajtómű dübörgést hallanak. A motoros repülés megálmodói biztos nem gondolták, hogy 10 évvel találmányuk első repülése után már géppuskákat építenek a törékeny kétfedelűek pilótafülkéje elé, és megkezdődik az ég lovagjainak harca. Az első világháború légi csatáiban született meg az egyik legirigyeltebb hivatás, a katonai repülőgép-vezetőké.
Az ARANYSAS folyóirat ennek a sokak által csodált, irigyelt és féltett szakma titkaiba enged bepillantást. Cikkeit, riportjait, típusbemutató sorozatait olvasva a karosszékben ülve — és most már a számítógép monitorja előtt is — átélhetővé válnak a felhők katonáinak kalandjai. A szerkesztők az olvasók igényeinek megfelelően gyakran „leszállnak a földre” is, hiszen a második világháború híres szárazföldi ütközeteinek története, és az alkalmazott haditechnika is bemutatásra kerül a magazinban.
A CD-kiadás az eddig megjelent összes szám teljes anyagát: az összes írást és illusztrációt tartalmazza, egyetlen kereshető adatbázisba építve. A legjobb képeket nagy felbontásban is tanulmányozhatjuk.
Ráadásként az Európa legnagyobb repülőnapjain készült, másutt fel nem lelhető, exkluzív képekben is gyönyörködhetünk.