Arcanum DVD könyvtár I.

Gyártó: Arcanum
Kiszerelés: doboz
Várható szállítási határidõ: Raktárról
Jutalompontok: 40
Bruttó ár: 12,700 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
Arcanum DVD könyvtár I.
A DVD-ROM tartalma:
Verstár — 49 híres, magyar költő összes verse és versfordítása, 5 órányi művészi hanganyaggal.
Ady Endre összes művei — a költő összes verse (20 órányi hanganyagként is) és prózája: mintegy 4000 oldalnyi szöveg.
Mikszáth Kálmán összes művei — a 86 kötetes kritikai kiadás teljes anyaga.
William Shakespeare összes művei angolul és magyarul.
Irodalmi arcképcsarnok — 444 íróportré Hegedűs Géza tollából.
Gondolattár — Kristó Nagy István Bölcsességek könyvének kibővített változata, több mint 20.000 idézettel, bölcs gondolattal.
A Biblia világa — Károli Gáspár bibliája, a Magyar Biblia Tanács bibliafordítása, a Szent István Társulati Biblia a jegyzetekkel, Jubileumi Kommentár, Bibliai nevek és fogalmak, Haag Lexikon, Keresztyén Bibliai Lexikon, Református tanítások, Magyar református énekeskönyv, Hangzó Biblia — a teljes Újszövetség hanganyagként is.
Pallas Nagy Lexikona — a legendás 16 kötetes nagylexikon 110.000 címszavának teljes szöveg- és képanyaga.
Marczali Henrik: Nagy képes világtörténet — a magyar nyelven megjelent eddigi legátfogóbb világtörténelmi munka az ókor kezdeteitől a 20. század kezdetéig, 12 kötetben.
Malonyay Dezső: A magyar nép művészete — a híres, gazdagon illusztrált, 5 kötetes népművészeti munka digitális változata.
Pannon Enciklopédia sorozat:
A magyarság kézikönyve — a tíz, tematikus tárgykörre tagolt adatbázis modern forrásmunkák felhasználásával, naprakészen ismerteti az egyes témákat a földrajztól a filmtörténetig; Magyarország földje — a Kárpát-medence természetföldrajza. Csaknem 140 cikk, több mint 1500 színes ábra, fénykép és térkép;
Magyarország állatvilága — a Kárpát-medence faunájának élőhelyek szerinti bemutatása, írásban és számos képben;
Magyar nyelv és irodalom — az adatbázis a teljesség igényével mutatja be nyelvünk fejlődését és jelen állapotát, irodalmunk évszázadait és kortársaink remekeit.
Jókai Mór összes művei — az Unikornis kiadó 100 kötetes sorozatának teljes anyaga, amely tartalmazza az író összes regényét és elbeszélését.
Az Osztrák—Magyar Monarchia írásban és képben — a dualizmus korának egyik nagy vállalkozása a 22 kötetes munka, amely tájegységenként mutatja be a Monarchia népeit, földjét, kultúráját.
Brehm: Az állatok világa — a 19. század kiváló tudósának, remek stílusú ismeretterjesztőjének 19 kötetes örökbecsű művét tartalmazza. A kor jeles hazai tudósai fordították, magyar vonatkozású fejezetekkel egészítették ki. Az állatvilágról szóló ismeretek utánozhatatlanul gazdag tárháza még ma is.