Ashampoo Burning Studio 18 (elektr. reg.)

Gyártó: Ashampoo
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: Egy-három munkanap
Jutalompontok: 49
Bruttó ár: 15,748 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
Ashampoo Burning Studio 11

Az Ashampoo CD/DVD/Blu-ray írója. A szokásos írási funkciókon kívül tartalmaz néhány érdekes funkciót, amiért érdemes ezt a lemez író programot megvásárolni.

A termék jellemzõ funkciói:

Írási funciók
CD, DVD? Blu-ray lemezek támogatása. Indító lemezt is készíthetünk, továbbá autostart lemezt akár induló menüvel (vagy browser menüvel) ellátva. Itt akár több lapot is használhatunk. Erre külön szerkesztõ van beépítve.

New file dialog
Egy új funkciót, egy párbeszédablakot hoztak létre az állományok hozzáadására. Itt nem csak a számítógépen található állományok hozzáadására kell gondolni, hanem pl. a géphez kapcsolt digitális kamerákon, vagy okostelefonon található dolgokra, sõt, hozzáadhatunk anyagokat a közösségi oldalakról, mint a Facebook vagy a Dropbox, stb. Ezen kívül meghatározhatunk egy kedvenc könyvtárat, és elõnézhetjük a képeinket.

Videó írása
Egy elõkészített könyvtárból összegyûjti, átkonvertálja, összefûzi és kiírja Blu-ray vagy esetleg DVD, vagy super video CD formátumban az elkészült anyagot. Native multi-core támogatást építettek bele a programba, hogy meggyorsítsák a videotömörítést. Választhatunk a kimenetnél 16:9, PAL vagy NTSC formátumok közül, hogy a TV-nk (monitorunk) a neki megfelelõ képarányt kapja.

DVD and Blu-ray Disc authoring
Külön funkció szolgál a DVD vagy Blu-Ray menük létrehozására és elõnézetére, hogy hogy nézne ki ha így írnánk meg az anyagot. Külön logót, vagy feliratokat helyezhetünk el formázott szövegként, stb.

Create slideshow discs with photos and videos
Fotókat slideshow-ként kiírhatjuk lemezre, a szokásos feliratokkal, stb.

Rip and burn music
Rippelhetünk CD-ket, és kiírhatjuk õket akár Audio CD formátumba, vagy mp3 CD-ként, stb.

Back up and restore data
Állomány szintû backupot készíthetünk, vagy állíthatunk vissza.

Browse, create and burn disc images
Image szintû formátumok támogatása. Képes kiírni a meglévõ Burn ISO, CUE/BIN és az Ashampoo saját formátumát az ASHDISC-et. Ezen kívül képes képet készíteni CD, DVD, Blu-ray-rõl.

Advanced burning functions
Néhány speciális lehetõség még a végére. Képes befejezni egy lemezt (nyilván még nem befejezett lemeznél). Ez létezõ lemez módosított másolatát képes létrehozni.

Egyszerû lemezmásolás.