FastReport.Net v2017.x Win forms + Web forms Single License

Gyártó: Fast Reports
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: 2 hét
Jutalompontok: 570
Bruttó ár: 181,229 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
FASTREPORT.net

A FastReport.NET olyan komponensgyűjtemény, amellyel képessé tehetjük az alkalmazásunkat a gyors és hatékony riport generálásra.
A FastReport.NET tartalmaz minden szükséges eszközt a riportok leprogramozásához, beleértve a visual report designer-t, a reporting core-t, és az előnézeti ablakot is. A termék használható a Visual Studio 2005, 2008-as vagy CodeGear Delphi Prism környezetben is. Igen sokszínűek az objektumok, amelyek a rendelkezésünkre állnak a professzionális kinézetű riportok előállításához, mint például a szöveg, kép, grafikon, vonalkód, vagy üzleti objektumok, vagy az adatformázó eszközök. A segítségével akár 20 perc múlva elkészülhet az első riport. Maga a program meglehetősen kicsi, a beépített eszközök a lehető legkisebb mértékben emelik meg a programunk méretét. A saját vizuális riport generálónk elkészítésénél a visual report designer beépíthető az alkalmazásba. A FastReport.NET-ot felkészítették a nagy cégek masszív adatmennyiségeiből bányászott adatok kezelésére és a nagy riportok készítésére.
A FastReport.NET eszközök hozzáadása egyszerű. Be kell illeszteni a szükséges komponenseket, beállítani az adatokat tartalmazó forrásokat, és elkészíteni a form részt a riporttal.
A végfelhasználó, aki végül használatba veszi a FastReport.NET-el készült programot, kitöltheti az adatlap részt, képes lesz a riport generálására, kinyomtatására, vagy állományba való konvertálására (pl. PDF, XLS, RTF), és elküldeni közvetlenül az alkalmazásból e-mail-en, vagy fogadni a neten keresztül.