eScan Total Security Suite for Win 1 felhasználó 1 évre (elektr. reg.)

Gyártó: eScan
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: 1 hét
Jutalompontok: 60
Bruttó ár: 19,177 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
Az eScan Windows-os Home and Small Business Security megoldásai

Az eScan otthoni és kisvállalati biztonsági szoftverei Windows-ra háromféle kiadásban vásárolhatóak meg. Az Anti-Virus egy vírusirtó program, de már található benne tűzfal. Az Internet Security azoknak ajánlott, akik már a szoftveres betörők ellen is védettséget szeretnének, míg a Total Security leginkább azoknak lehet érdekes, akik semmiképpen se szeretnék, hogy az érzékeny adataik kikerüljenek tőlük.

Az eScan Anti-Virus funkciói

-eScan Security Network: Az eScan felhasználók milliói által alkotott közösség által gyűjtött adatok segítségével valós idejű védelmet biztosít a 0. napos támadásokkal szemben.
-Advanced Virus Control: Az új Advance Virus Control technológia segítségével alapos és célzott heurisztikus vizsgálatokkal védi a gépet, a még ismeretlen fenyegetésekkel szemben.
-Real-time Protection: Karöltve az Advance Virus Control-lal ez a védelem akkor segít, ha több különféle fenyegetés jelenik meg összetett hatással.
-Faster On-Demand Scanning: A speciális fehér listás eljárással nemcsak gyorsabban keresi a fenyegetéseket a gép, hanem akár a háttérben is képes működni, nem zavarva az egyéb tevékenységünket.
-Two Way Firewall: A továbbfejlesztett két irányú tűzfal az automatikus, vagy a felhasználó által is testreszabhatóan véd a netről jövő fenyegtések ellen.
-Automatic Downloads of Critical Windows OS Patches: Automatikus Windows patch letöltés és installálás olyan esetben, amikor olyan javítás jön ki, amelyik a gép biztonságát veszélyeztető hibát foltozza be.
-eScan Rescue Mode: Ez a funkció a hozzáértőknek való. A gépet úgy boot-olhatjuk bekülön lemez nélkül, hogy egy biztonságos környezetet kapunk, ahol egyrészt indíthatunk víruskeresést, másrészt a hozzáértőek akár a registry manuális javításával is próbálkozhatnak itt.
-Advanced Anti-Spam: A NILP technológia és különféle szűrők segítségével egyrészt szűrhatünk különféle nem kívánt kifejezésekre, szavakra, de a rendszer maga is tanulja, hogy a felhasználó melyik címről érkezett levéllel mit tesz, és ez alapján válogatja szét a levelezést.
-Effective Auto Back Up and Restore: A szoftver tartalmaz egy teljesen automata visszaállító rendszert, amelyik az összes rendszer állományt archiválva tartja, majd ha vírus fertőzést talál, automatikusan visszaírja ezeket a tiszta állományokat.
-File and Folder Protection: Bizonyos állományokat, vagy kőnyvtárakat megvédhetünk ezzel a funkcióval, például, hogy ne lehessen felülírni, vagy akár törölni.
-Efficient Remote Support: Az eScan szuppotosok kérésre benézhetnek a felhasználó gépére, így gyorsabb lehet a hibajavítás.
-Gaming Mode: Ha ezt bekapcsoljuk, az eScan rendszer nem küld üzeneteket. Tipikusan játék, vagy filmnézés közben ajánlott a használata.

Az eScan Internet Security Suite plusz funkciói:

-Effective Endpoint Security: Megakadályozza, hogy a különböző csatlakoztatható eszközökkel megfertőződjön a gép, vagy adatlopás áldozataivá váljunk. Az Application Controll funkció segítségével engedélyezhetjük/blokkolhatjuk az adott programok futtatását az adott gépen.
-Secure Delete: Ennek a funkciónak a segítségével az adott állományokat vagy könyvtárakat teljesen és visszaállíthatatlanul törölhetjük.
-Advanced Parental Control: A segítségével megfigyelhetjük és szabályozhatjuk a gyerekek internetes dolgait.
-Secure Virtual keyboard: A segítségével megvédhetjük a jelszavunkat az adathalászoktól.

A Total Security Suite plusz funkciói:
-Anti Theft: A segítségével lopás esetén a gép távolról zárolható, vagy bizonyos érzékeny adatok távolról törölhetőek, stb.
-Identity Protection: A segítségével a rendszer egyrészt véd, amikor on-line bankolunk, továbbá megvizsgál minden kimenő levelet, hogy nem-e küldünk ilyesfajta adatot, mert ezeket blokkolja.
-eBackup: A segítségével beállíthatunk ütemezett mentéseket külső winchesterre, vagy USB eszközre.
-eScan Web Safe
-Registry Cleaner
-Disk Defragmenter


Rendszer követelmény:
Windows 2000 - 10