GFI WebMonitor Plus 1 éves előfizetés 50-199 db. egységár (elektr. reg.) tájékoztató ár!

Gyártó: GFI
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: 1 hét
Jutalompontok: 33
Bruttó ár: 10,541 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
GFI EndPointSecurity

Az USB pendrive-ok, Bluetooth-képes okostelefonok, digitális kamerák és zenelejátszók akár több tíz gigabájtnyi adat tárolására képesek, és mindenfajta informatikai felügyelet nélkül, közvetlenül csatlakoztathatók a munkaállomásokhoz vagy notebookokhoz. A hordozható adattároló eszközök mindegyike lehetőséget teremthet az adatszivárgásra vagy lopásra. Az adatszivárgás és az adatlopás megakadályozására fejlesztette ki a GFI az EndPointSecurity terméket.

Az adatlopás és a fertőzések megakadályozása
A hordozható adattároló eszközökre egy cég vagy intézmény szinte összes bizalmas adata ráfér, vagy rajtuk keresztül akár vírusok, kémprogramok, jogsértő tartalmak is bejuttathatóak a vállalati hálózatba. A GFI EndPointSecurity segítségével a hálózat üzemeltetői vagy biztonsági felelősei ezt a csatornát is képesek ellenőrizni és megakadályozni, hogy nem kívánt tartalmak jussanak be a hálózatba, vagy bizalmas adatok jussanak ki a hálózatból.

Port- és eszközmenedzsment egyszerűen
A csatlakozások megakadályozásához és felügyeletéhez a GFI EndPointSecurity egy kisméretű kliensprogramot telepít fel a számítógépekre. Az integrált technológia a GFI LANguard remote deployment megoldásán alapszik, amely segítségével néhány kattintással akár több száz munkaállomáson is telepíthető vagy eltávolítható a kliens. A telepítés után a kliensprogram lekérdezi az Active Directoryt, majd beállítja a megfelelő jogosultságokat. Ha a felhasználó nem tagja olyan csoportnak, amelynek engedélyezett a csatlakoztatás, a GFI EndPointSecurity blokkolja a csatlakozó eszközöket.

Adatmozgások naplózása
Az eszközökről vagy az eszközökre érkező adatokról, adatmozgásról minden esetben naplóbejegyzés keletkezik, így később visszaellenőrizhető, hogy ki milyen adatokat másolt ki az eszközre.

Valósidejű monitorozás és riasztás
Valósidejű monitorozási lehetőségek érhetőek el a grafi kus felhasználói felületen, az üzemeltetők pontos információkat kaphatnak a felhasználók aktivitásáról vagy a kliensprogramok működéséről. A GFI EndPoint Security képes email-, hálózati üzenet vagy SMS-alapú riasztásokat és értesítéseket küldeni, például meghatározott eszközök csatlakozási kísérletekor.

Minden eszközre és aktivitásra kiterjedő riportolási lehetőség
A GFI ReportPack kiegészítő komponens segítségével mindenre kiterjedő, IT és menedzsment szintű, részletes riportok készíthetőek akár ütemezetten és automatikusan. A GFI ReportPack csomag segítségével az üzemeltetők vagy a biztonsági felelősök pontos képet kaphatnak a csatlakozott eszközökről, az adattranszferekről és a mozgatott fájlokról is.

Ideiglenes eszközhozzáférés
Előfordulhat, hogy a felhasználó munkájához valóban szükséges a külső eszköz csatlakoztatása. Az üzemeltető ilyen esetekben ideiglenes és időszakos hozzáféréseket engedélyezhet az eszközhöz vagy eszközcsoporthoz, amely még akkor is működik, ha már a számítógép nincs a hálózathoz csatlakoztatva és a kliensalkalmazás nem tud kommunikálni a központtal.